PÁTEČNÍ ILUMINACE
PÁTEČNÍ ILUMINACE
Anotace: Smrt v nespočetných variacích
Hrob v mém obýváku
Pohřbil malou přesnídávku
Bouřky a růže
Alkohol a nože
Vše v nocích jako je tato
V níž třpytí se černé zlato
Páteční iluminace
Bodají pomalu a sladce
A bílé kosti ve tvém úsměvu
Lapají něžně po dechu
Publikoval(a):
Marek Miko, 20.11.2013