Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
je jim zima :)
7.6.2014 15:55 | Marek Miko
Poslední dva verše jsou dokonalé...jen nevím, jestli jsou hřejivě krásné nebo mrazivě krásné...Třeba mi poradíš :)
5.6.2014 19:55 | Lugilla
Email:
Heslo: