Ples
Ples
Anotace: O návštěvě plesu a zklamání..
Ples…
Ten lesk a šarm dam
A já.. .
Strachem nevyzván,
jak vánek vane sám,
v koutě čekal, stál…
Byl jí plný sál
Na ni se díval neschopen slova,
ze strachu ani se neusmál.
Vyčítám si to…
Stál jsem a mlčel opodál,
stál, když ploužák hrál,
stál, jiný mi šanci vzal.
Chtěl bych tam být znova…
Být tam a strach nechat doma,
šel bych k ní, přec je to bál..,
šel bych k ní, tančit ji vzal.
Publikoval(a):
Vlada57, 10.11.2013