Vzpomínám
Vzpomínám
Anotace: Není to ani tak báseň, spíše se vypsat ze svých pocitů. Ten komu to patří, jistě pozná, kdo to psal.
Život se mi změnil od základu
a přesto ve mne zustava vzpominka.
Tolik mi blízká...
Je to už tolik let
a přesto ve mne stále žije.
Znáš to?
Ten hřejivý pocit,
to, pro co jsem Tě tak nesmírně milovala!
Tolikrát jsem se ptala nebe,
proč zrovna u Tebe?
Dodnes neznám odpověď.
A vlastně ani ji znát nechci.
Prostě si přišel do mého života
a vím jistě, že to nějaký význam mělo!
Nedokaži Tě vymazat,
nedokáži zapomenout,
ale jedno vím jistě.
Budu Tě milovat po celý život,
a nikdy na Tebe nezapomenu...
V jednom se, ale přeci jen něco změnilo
a to,
že jsem se s tím naučila žít.
A jestli si to někdy přečteš,
tak víš, že to patří Tobě
a že napsat to, bylo pro mne velké odhodlání.
Spíše si to všechno přiznat.
Publikoval(a):
Takteramilovala, 7.11.2013