Druhá strana.
Druhá strana.
Anotace: Ohovárať, to sa vam páči, ste statočný za naším chrbátom, keď sme spolu sa vám do oči slza tlačí, tak toto je pocit parchantov
Ohovárať, to sa vam páči,
ste statočný za naším chrbátom,
keď sme spolu sa vám do oči slza tlačí,
tak toto je pocit parchantov.
Dokázať vinu sebe nedokážete,
ale ohovárať druhých, to by šlo,
je smutné vás vidieť na tomto svete,
vnímam to všetko ako zlo.
Neuverím kým nezistím,
týmto sa začnite riadiť,
vieme že ste dostatočne slizký,
a preto sa takých treba zbaviť!
Publikoval(a):
dodky, 31.10.2013