Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Karty...

Karty...

NikitaNikaT. Básně » ostatní ...

Anotace: bez anotace

Karty si vybírám,
odpovědi na otázky
na nich vyzvídám…

Ptám se a obracím,
v mysli své i kousek
do zadu se navracím…

Kartářka zkušená praví,
že zlé, co bylo, se obrátí
a všechno se spraví…

Trpělivost má milá,
zní tajemně její hlas,
brzy už přijde Tvůj čas…

Tak zkusím, on line poradnu,
nu co, zeptat se kartiček.,..
… na života radu.


To žádné penízky mě nestojí.

Copyright © 2013 NikitaNikaT.
Publikoval(a): NikitaNikaT., 28.10.2013
Přečteno (194x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, ArtiiS, střelkyně1, Květka Š.

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 08:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti