Bytí
Bytí
Anotace: Řekněte že to není báseň a já nebudu protestovat
Tma a strach,
přemoci se a najít řešení.
každou buňkou těla ztrácet smysl bytí,
když vítr rve rudé květy.
Jsme odsouzeni zemřít.
Opona padá,
lidé tleskají.
Bude to tak lepší.
Oprátka rodiny;
mají tě tam, kde chtějí,
když víš, že už tě nepustí.
Jsme co jsme
a konec v nedohlednu.
Publikoval(a):
BWYA, 22.10.2013