1
1
Přicházet při odchodu,
přes slzy se smát.
Narodit se při východu,
při západu zas umírat.
Milovat nepřítele, nenávidět rodinu,
život prožít celý za jednu hodinu.
Projít tisíc zemí a stopu nenechat;
pak nezastavit a nikdy nepřestat.
Publikoval(a):
BWYA, 20.10.2013