Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Praha

Praha

Mám jen jedno velké přání,
náhle se ocitnu v Praze bez nadání.
Chodím do Starsky, PHB, Diamondu a čekám lásku na dostání,
o tom co jsem teď, jsem neměl ani zdání.

Všechno se to stálo bez nadání,
do Prahy proudí davy lidí.
Bez možnosti najít místo na stání,
jedu si tu školní a najednou při nastupování.

Vstoupím do vagónu a přede mnou vidím to velké přání.
Stojím, koukám, až ze mně vyjde lehké zabroukání.

Kráska se rozzáří k nepoznání,
září máme piknik si ve Stromovce dáme.
Na nákupu lítám bez přestání,
ležíme tu a sousta polikáme.

Jo, že jsem jeden z milionu
a člověk je na každým rohu.
Každý má něco do sebe nějakou touhu.

Havla, Rosického potkal jsem tu.
Každý má stejnou startovací čárku
a je na nás, jak se hodíme do klídku.

Kráska se rozzáří k nepoznání,
září máme piknik si ve Stromovce dáme.
Na nákupu lítám bez přestání,
ležíme tu a sousta polikáme.

Vždyť je jedno jestli Sparta nebo Bohemka,
proudí v nás krev a teplota.
Potkáš tu stejně tak cikána nebo černouška
, není problém dáme panáčka.
To je ta moje snová Praha
, bez přesudků a plná blaha.

Kráska se rozzáří k nepoznání,
září máme piknik si ve Stromovce dáme.
Na nákupu lítám bez přestání,
ležíme tu a sousta polikáme.
Publikoval(a): Ondřej Moša, 17.10.2013
Přečteno (97x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 11:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti