Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

chci s tebou zit, ne jenom snit.

chci s tebou zit, ne jenom snit.

žaludák Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Miluji osobu, kterou zlobim ale nikdy bych ji nepodvedl. Je pro mě tou jedinou...čti a komentuj..!! Po ddloué době jsem se vratil, drive jako March..

Potkal chlapec slečnu,
a tím i velikou změnu,
řikal to všem, prý znate to,
když chcete jen jedno,

znali se již dlouho,
jen zapomněli jeden na druhého,
byla to dlouhá doba,
než přišla ta správná slova,

když ji spatřil po těch letech,
myslel si že žije ve snech,
chtěl se pro ní stát vším,
a přinést na její tvář smích,

jak dny utíkaly,
a chvilky měnily se v dny,
které společně trávily,
začinali plnit své sny,

byla pro něj tou nejlepší,
nejúžasnější a nejdůležitější,
tou kterou chtěl mít,
a jen pro ni žít,

poznal v ní totiž ženu,
nejspíš z jeho snu,
kterou si vždy přál,
a proto se o ní rval,

není totiž člověka bez chyb,
však nikdy by ji nepodvedl,
a to vi bez jakýchkoliv pochyb,
že životem by ji rád provedl.

ted čeká a bude klidně dokonce svých dnu,
až k ní zase přijde, obejme a do ucha ji řekne,
nikdy neodchazej z mého života,
usnul bych s bolestí a začal o tobě zase snít.
Publikoval(a): žaludák, 7.10.2013
Přečteno (665x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Marci-Tami

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 20:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti