Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

33

33

V pokoji vládne klid a mír,
za okny podzimní soumrak se chystá,
jen pomyslný tikot hodin,
pro další pár bot je tu plno místa.

Agnus Dei v myšlenkách ti brouzdá,
život vepsal na krk kříže tři,
v té době život jiných vyhas,
svůj smysl v sobě nezapři!

Vím po čem tvé já teď prahne,
na kolech tlačit víru svou,
rajskou hudbou je dětský smích,
vydej se tou cestou klikatou!
Publikoval(a): marionelka, 6.10.2013
Přečteno (93x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Marcone, NikitaNikaT., Kytka62

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 20:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti