Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Mě nadchla první sloka, bohužel se rozvinula jinam, než bych si bývala přála...
9.10.2013 20:58 | Lugilla
Líbí se mně to a opět to do mě vhání zamyšlenku... je dobře, když báseň či text v nás něco zanechá.
6.10.2013 14:04 | NikitaNikaT.