Workholik
Workholik
Anotace: Zastav se na chvíli...
Nemáš vůbec na nic čas,
v hlavě našeptává něčí hlas.
Žene tě stále čísi vidina,
co dělá asi tvoje rodina?
Dny a týdny ubíhají hbitě,
kdys naposledy slyšel…chci tě?
Stále dokola to samé,
smysl toho všeho známe?
Jednou až otočíš se zpět,
a pochopíš pak tenhle svět,
najdeš pravdu velmi hravě,
bohatství je jen v tvé hlavě.
Publikoval(a):
marionelka, 5.10.2013