rozum
rozum
Anotace: uvědomit si skutečnost
Máš krásné oči,
hlava se mi z nich točí.
Delší vlasy které je překrývají,
ale takové žádní jiní nemají.
Viděla jsem v tobě svého prince,
ale tys byl jen kluk bez licence.
Proto ses mi vždy líbil,
ale svými slovy jsi mi ublížil.
Ale mě je to už jedno,
už mě totiž nemůže mít leckdo.
Už si nevybírám podle vzhledu,
dívám se na to jiným úhlem pohledu.
Publikoval(a):
andělská ruka, 22.9.2013