Tobě..
Tobě..
Anotace: O citech k chlapci
Motýl vedle motýla,
Něco končí, něco začíná..
Radostí mi srdce tluče,
když ti skočím do náruče.
Chlapec vedle dívky,
jak písmena do polívky.
Patří oni k sobě,
tak jako já k tobě.
Jak mě můžeš milovat?
Tak jako můžu vypěstovat
jenom k tobě lásku svou,
A plahočit se černou tmou.
Jen já sama, bez tebe,
Tak jako slunce bez nebe.
Tím ti chci jen pouhé miluji tě říct..
Ale až si tohle budeš číst,
Uvidíš, že rádá tě mám.
A s tebou všude zůstávám!! :*
Publikoval(a):
HeyBubble, 21.9.2013