Láska na první pohled
Láska na první pohled
Anotace: První den autoškoly
Bůh srandy ho vyzvedl před vraty,
v jeho peugotu se kráska smála,
z jejích očí nebyly možné návraty,
když afrodita mlhu lásky tkala.
Jeho endorfiny bujaře kumulovali,-
zažehl se jako sluneční erupce,
vzájemně se do sebe zamilovali,-
přepadla ho nenadálá erekce.
Zastydle se rozhodly seznámit,-
něžné objetí propojilo emoce
které započali vydatně krmit,
nechtěli skončit tak zvaně na ocet.
Šťastný čas plynul pro obě hrdličky,-
i když chvíle loučení nastala -
slzy lásky držely pod víčky,
jakmile na kontakt se zeptala.
Rozesmáté rty se navzájem přibližovaly,-
energie rozechvěla okolní vzduch -
blažené oči se líně a pomalu zavíraly -
těly problesknul libozvučný vzruch.
Medově sladký polibek si dali,
však jeden krátký nestačil-,
francouzkého se trochu báli,
její jazyk ho mile postrčil.
Takhle vznikla sexuplná láska -
jenž o žhavých nocích vrcholí.
Dodnes bůh srandy nad tím mlaská -
než namrzlé silnice rozsolí.
Publikoval(a):
obchodník, 19.9.2013