Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Vítej na basne.cz! Smutné, ale působivě napsané, tak skutenčně a živě, některé bolesti a černé skutky prostě neumírají. :o( bohužel.
11.9.2013 19:54 | NikitaNikaT.
Email:
Heslo: