Úsměv a smích
Úsměv a smích
Anotace: Kdo se rád směje, není cholerik.
Úsměv a smích léčí,
s příjemnou péčí,
neduhy duše vyléčí.
Kdo se rád usmívá,
štěstí více mívá,
když-li ještě raději
od ucha k uchu se směje,
štěstěnu potkává častěji,
většinou si sní i pohraje.
Své úsměvy radši nabízí,
protože nikdy neprohraje,
ikdyž nesází,
vždy vyhraje,
víc nežli v loterii!
Neumře na melancholii,
protivně nakažlivou cholerii.
Publikoval(a):
MKZ, 10.9.2013