Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Opět se na ni někdo usměje a ve své náruči zahřeje. Zas bude to pro ni "poprvé" rozesmáté a láskové.
30.8.2013 16:39 | Marci-Tami
Email:
Heslo: