Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
archaismus vs zbytečná složitost. Líbí se mi, byť má mouchy. Kdo ale, nebo co ale nemá.
27.8.2013 22:47 | Marcone
Líbí se mi způsob, jakým pracuješ s jazykem, uctivě a šetrně. Osobně cítím jisté nedostatky, kupříkladu některé rýmy jsou dost nucené, dosazené jen aby jejich absence nekazila formálnost textu, ale především máš přirozený smysl pro správný rytmus a osobité vyjadřování. Moc se Těším na Tvou další báseň. :)
27.8.2013 21:30 | Lugilla
...dobrý začátek,vítej v modru!
27.8.2013 20:49 | modrá