Smím prosit?
Smím prosit?
Smím prosit anděli?
Vyzývám tě k tanci.
Chceš tančit tango,polku,
nebo dáš přednost valci?
Smím anděli prosit?
Na kolena padnout,
jen jedenkrát,jen dnes
a víckrát neupadnout.
Smím anděli prosit?
Za odpuštění hříchu,
že podlehla jsem samotě,¨
že podlehla jsem tichu.
A ještě jednu otázku mám,
proč tančíš vlastně sám?
a proč prosíš právě mě,
ať nám hudba hraje dál...
Publikoval(a):
malazlobilka, 23.8.2013