Blatouší srdce
Blatouší srdce
Anotace: ************ :*::*:*:*:*: ************
Do samoty vodních pěn
zlatý blatouch uloven
stínem v chladné řece
neslyšně v hlubinu unášen
a kameny jsou stále stejné
blatouchovým srdcem trochu zjihlé.
Publikoval(a):
Mochomůrka, 6.8.2013