Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Blatouší srdce... :o)
jak často si ho někdo všimne?
kdo ze světa lidí uslyší jeho hlas
a jak ty kameny sám na pár vteřin zjihne?
báseň jak vonička,
je plná krásných krás...
9.8.2013 11:37 | Cecilka