Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jsem Ty

Jsem Ty

Mochomůrka Básně » ?nezařazené?

Anotace: Pro manžela.

Věčnost protéká všemi mízami
pokaždé spolu se potkali

svět rozdělil se na časy
srdeční dírou průchozí

labutí pár nese se na vodě

dávno, nyní, za tisíce let
brání vyvanutí duši vznést

kol dokola
na tobě lásko, ulpívá.
Publikoval(a): Mochomůrka, 2.8.2013
Přečteno (63x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 12:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti