Kulaté ráno
Kulaté ráno
Anotace: *************************** *************************** ***************************
Ranní slunce zaoblilo svět do kulata
zprůhlednilo listy stromů
sýkorka je dávno vzhůru
takové nejsou všechny dny
každý je jediný.
Publikoval(a):
Mochomůrka, 31.7.2013