Putování
Putování
Anotace: Cesta do Santiaga de Compostela.
Otočilas klíčem větrných bran
vpustilas do mé kůže vůni eukalyptů
mým uším dalas poslechnout cikádí muziku
samovolně, tak jak máš ve zvyku.
Políbilas mě paprskem slunce do vlasů
mou cestu vystlala si jehlicemi borovic
mé kroky uhýbaly slepýšům i chrobákům
klid v duši rozprostřelas mi, co přát si víc.
Díky ti, Přírodo, jak šla jsi mému srdci vstříc.
Publikoval(a):
Mochomůrka, 23.7.2013