Rum naděje
Rum naděje
Anotace: Až na moři člověk pozná co znamená pokora.
Oceán bičuje tváře solí,
sedmou vlnou vždy pohrozí.
Na malém dřevěném ostrůvku,
banda špinavců se modlí,
falešnou nadějí, se opíjí.
To je jejich rum.
Publikoval(a):
Coconut, 27.6.2013