Poprvé
Poprvé
Anotace: po dlouhé době jsem se pokusil něco dát dohromady
Poprvé co jsem tě na Badoo Barborko uviděl,
jako svícen se svíčkami jse se rozhořel.
Tvůj zářivý úsměv mě trefil přímo do srdce,
jako bych do té doby neexistoval a nebyl vůbec,
byl jsem k sobě velkej sobec,
takové věci jsem si nepřipouštěl a netušil jak hluboce jsi mě zasáhla a
prudce.
Jsem ohromen tvým šarmem,
a hned bych se za tebou rozjel do Lázní Mariánských,
abych tě alespoň na chvilku spatřit mohl pře tvým domem,
a podívat se do tvých očí nádherných.
Vzít tě za ruku a vyslovit jméno tvé,
pohladit tě po vlasech a po tváři,
moc dobře vím co se sluší a patří,
a říct ti hlavně to jediné přinesl jsem ti srdce své.
Publikoval(a):
Radio, 19.6.2013