Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Loučení s uplynulým dnem

Loučení s uplynulým dnem

Mochomůrka Básně » ?nezařazené?

Anotace: Poklidné letní večery, volají k naslouchání. Opět jedna vánková.

Fasády domů zahaleny
ve večerní zlatý nach
dlouhé stíny v letním večeru
smýkavě pohyblivé u stromů
hustý teplý vzduch těžkne vůní trav
z okna tklivý saxofon začal hrát
cink, to holub hřivnáč ulevil si
odpočívajíc spokojeně na třešni
už pár dní tu usedá a pravidelně večeří.
Publikoval(a): Mochomůrka, 19.6.2013
Přečteno (49x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, gogol

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 12:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti