Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
všude kolem tolik krásy rozpuklo to, chce to ven sundej tričko, zhoť kraťasy klidně honem si mě vem!
17.6.2013 17:39 | Puris
Email:
Heslo: