Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska

Láska

Sluníčko1 Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Pro všechny láskou očarované lidičky ..:-)

Uzamčené kvítky ve vysoké trávě spí,
zdá se jim o štěstí, o lidských osudech.
Každý, kdo jejich vůni mlčky jí,
půjde sám, ale nikdy sám nebude.

Ve dne i v noci stojí nad tebou
tvůj osud, co často tě potrápí,
jsou tu i lidé, co milovat dovedou,
ruku ti podají, když tvá loď se potápí.

Proč jen kapky deště podobné slzám jsou,
když slunce svítí, rozjasní se tvář,
jen ty v srdci držíš duši mou,
ta city neschová, ta neumí být lhář.

A v očích lesk a pár šťastných večerů,
i prázdnotu zavál vítr někam pryč,
ve svých myšlenkách ty máš mou oporu,
jen těžko však hledá se od zámku klíč.

Dny běží a vzpomínky hodně se vzdalují,
odpustit můžeš, ale strach je tu dál.
Láska a něžnost budoucnost tvou malují,
jen čas je všech žalů a neduhů král.

Ty kvítky najednou přestaly už spát
a vítr zašeptal ti přání svá.
Je dar mít lásku a někoho milovat,
já tebe, lásko má, moc moc ráda mám ...
Publikoval(a): Sluníčko1, 10.6.2013
Přečteno (1141x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, děda včela

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 20:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti