Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Živote!!!

Živote!!!

Mochomůrka Básně » ?nezařazené?

Anotace: Někdy to tu opravdu bolí :-) :-| :-/

Prostě mě to tady baví
to dýchání vůbec není špatný
veršování a jiné libůstky
trocha dramatu a šílení
občas zachytím se v mírné hysterii
v hlubokém zármutku či zklamání
na vrchol dostává mě vědomí
že JSI tu a tudíž je všechno správně
věru občas velmi bolestivé
když mateřství náhle stihne smrt
a vloudí se pochyby
už zase se TĚ pevně držím
všechno přebolí
vítr se mnou směje se zvonivě
i ty zdravíš mě kaštane vesele
živote bolestně nádherný
rozhodně nejsi zklamání.
Publikoval(a): Mochomůrka, 1.6.2013
Přečteno (51x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 13:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti