Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kolik času uplynulo.............

Kolik času uplynulo.............

Mochomůrka Básně » ?nezařazené?

Anotace: Růst a stárnutí.

Není tomu tak dávno
co se listí zelenkalo
jeho dokonalou sytost dnes obdivuji
stalo se tak ve snu či v skutečnosti
nikdo neví s určitostí.
Publikoval(a): Mochomůrka, 31.5.2013
Přečteno (56x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, Puris

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 13:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti