Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Prorok Ježíš

Prorok Ježíš

Mochomůrka Básně » ?nezařazené?

Anotace: ........jak ho ještě neznáte.

Velkým mořem přebrodil se
krok sun krok už se nese
orchidej mu v klopě skví se
přede si svou sonátu
havran káp mu na notu.
Publikoval(a): Mochomůrka, 26.5.2013
Přečteno (40x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 12:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti