Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sedmá večerní

Sedmá večerní

Mochomůrka Básně » ?nezařazené?

Anotace: Tiše, ať ten okamžik vydrží.

Šumící kaštanové koruny
trousí do světa bezeslovné modlitby
vikýř rozvrkaly hašteřivý holuby
v bouřkovém mračném rozmaru
hledá zmáčený motýl ochranu
někde, snad zpoza nebe
ozývá se krákání
červený mák divoce zvlčilý
trousí pod těžkými slzami
okvětí zbarvené sytými duhami
je právě sedmá večerní.
Publikoval(a): Mochomůrka, 25.5.2013
Přečteno (44x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, Lugilla

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 13:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti