Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ono no Komači

Ono no Komači

Mochomůrka Básně » ?nezařazené?

Anotace: ::::::::::::

Do slov tvá láska odívá se
rozněžnělá Ono no Komači
rozechvělé břehy rákosí
šaty ti veskrz promáčí
s blednoucími nebesy
slzy citů sušit nestačí.
Publikoval(a): Mochomůrka, 24.5.2013
Přečteno (50x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 13:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti