Našeptávač
Našeptávač
Anotace: Snad jen bohové jsou stále spokojení a možná i pár lidí.
Jdi pryč! Nikdo tě tu nechce.
Cítím se spokojeně, lehce.
Někde na druhé straně hlavy
na šťastnou tvář jsi zle rozhněvaný.
Vymýšlíš všechny možné potíže
nenecháš v klidu žádné bojiště.
Vím dobře, že nic mi nechybí
to jen ty stále ponoukáš
když uzavřu se spokojeně do snění.
Co jsi zač a odkud se bereš v lidské mysli
způsobuješ zmar a bolest
všechny radosti v tvé přítomnosti zkysly.
Publikoval(a):
Mochomůrka, 24.5.2013