Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Přelomová generace

Přelomová generace

Mochomůrka Básně » ?nezařazené?

Anotace: Jedna z metod jak se psychicky odrovnat.

Zdravím tě, přelomová generace
zadlužená na dvacet let i více
někdo zve to troufale dobrá investice.

Věru pěkně zplánováno
v myšlenkách všech stále přetřásáno
o nájemním bydlení už není ani polemizováno.

To jsi pro smích sociále
nikdy nebude to tvoje.

Lidstvo si to pěkně zavařilo
s jměním a penězi během věků
opravdu švětně naložilo.

Nejlépší jsou udílené rady
mámy a táty vyrostlých za komuny.

To víš, děvenko, taková je doba
přec nechceš kočovat od domova do domova.

To je napravde k smíchu
oni co vybrali si svá spoření
a měli hned bydlení
jsou teď chytří náramně, když jde o hypotéční splácení.

Kašlu vám na ten program
je mi k smíchu
sláva ti, odvážný kočovníku.

A ty slova MOJE TVOJE
-pobavení na konci boje.

A tak končím vážení svoji malou úvahu
sejdeme se pěkně vspůlně na městském úřadu.
Publikoval(a): Mochomůrka, 24.5.2013
Přečteno (42x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Retor

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 13:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti