Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rozplynutí v lišejníku

Rozplynutí v lišejníku

Mochomůrka Básně » ?nezařazené?

Anotace: °°°°°°°°°°°°°°

Ticho, vítr, samota
z dalekých údolí
ovčí zvonění matně zní.
Srdce stojí na kameni
Odpouští si všechny viny.
Vše je takové jaké to je
právě teď a tady
bez domněnek bez nálady.
Nesmrtelný smrtelníku
rozplýváš se v lišejníku
konec pokorného usebrání
honem spěchej níž
neb sílu přírody na vlastním těle zříš.
Publikoval(a): Mochomůrka, 21.5.2013
Přečteno (43x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Doradolanska, Puris, Retor

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 13:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti