Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Závěr je jedinečný - konec pokorného usebrání, fantazii se meze nekladou, přesto malá připomínka, níž - zříš, je poněkud otřepané. F.
23.5.2013 9:34 | Puris
Email:
Heslo: