Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
krásná miniaturka:-)
23.5.2013 12:44 | Robin Marnoli
Připisuji další řádek, přidá se někdo další? "nahotu světu na obdiv"
21.5.2013 13:35 | Puris
Email:
Heslo: