Zelená mlha
Zelená mlha
Anotace: Čajové opojení v době dešťů.
Ctihodný šálku čajový
pověz, proč nejsi bezedný
Green Mist letos smyslům obzvláště lahodí.
Za oknem tma, hromy, blesky
my spolu pod střechou, příteli
venku mela, ale nám je útulno a hezky.
Publikoval(a):
Mochomůrka, 19.5.2013