Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

*Jako to poupě

*Jako to poupě

Květka Š. Básně » ostatní ...

Anotace: je láska něžná...

Něžná

Láska je něžná jak květu poupě
tak milá nesedávej jen v koutě
láska je to co chybět nemá
a nebuď k ní hluchá a němá.

Vyslechni konečně toho mladíka
že se mu líbíš zbytečně neříká
chtěl by tě,čím dál tím víc.
Neposílej ho,prosím,do Prčic.

Však já ho nikam nebudu posílat
teď si s ním budu chvíli povídat
tu kytku už mi konečně dal
a na pochod do Prčic mě zval.

Tak jsme ten pochod už zkusili
i když jsme se oba dva nasmáli
už víckrát nepůjdu do Prčic
s láskou to nemělo nic,nic,nic…

Jako to poupě je láska něžná
odřené nožky z pochodu nezná,
raději s láskou lehnout do peřin
na lásku z Prčic už nevěřím
°================
Publikoval(a): Květka Š., 4.5.2013
Přečteno (94x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., děda včela, střelkyně1

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 09:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti