Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

S větrem v tanci

S větrem v tanci

Mochomůrka Básně » o Životě

Anotace: Zázrak stromů.

Bříška prstů hladí červeného javoru stínoví
tam blízko staré zdi hřbitovní

toužebně zní tvoje píseň ti ve dlani

spustit se s větrem a v divokém tanci

milovat se nebojácně se všemi stromy
ševelícími v božské harmonii.
Publikoval(a): Mochomůrka, 29.4.2013
Přečteno (125x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Doradolanska, děda včela, Lugilla, Robin Marnoli, střelkyně1, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 12:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti