Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Hvězdnatý rybník
se srpem měsíce
kvákající leknín
Hladové ruce
narazí na klín
vroucně tě políbím
zeptám se
zda smím
Trochu jsem se s tvou básničkou zasnil, nezlobíš se?
25.4.2013 23:30 | Puris
pěkná mini... :)
25.4.2013 21:36 | Lugilla