Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jógini a jógamatky

Jógini a jógamatky

Mochomůrka Básně » ?nezařazené?

Anotace: Duchovní průmysl

Přichází s vyrovnaným pohledem
s ladností gazely vytahuje
kaučukovou jógamatku z obalu
rozkládá ji
švihem obchodníka s perskými koberci
v tichosti usedá do lotusu
noří se do hluboké meditace
svět je v jednotě.
Přichází cvičitelka
je přísná
budí respekt
držení těla je dokonalé
hbitě rozkládá svou kaučukovou jógamatku
studovala jógu v Indii
u jednoho takového moc dobrého jógina
všechno má pod kontrolou
není nad to
potkat se v životě s někým
OPRAVDOVÝM.
Publikoval(a): Mochomůrka, 21.4.2013
Přečteno (61x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: qala, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 12:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti