Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Výborně!
26.4.2013 17:43 | qala
Vždyt jo,duchovní hodnota není přece o jogínech a jejich průmyslu...jo jo, vím co pískáš,píšeš si po svým a to brutus!
24.4.2013 17:59 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: