Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Koloběh

Koloběh

Mochomůrka Básně » ?nezařazené?

Anotace: I ty máš ŠANCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jasně
takže to tu máme zase
jeden budík........
nechce se ti vstávat
jednou vyčůrat a ........
záleží na tom jaké máš trávení :-)
POZOR!!!!!
nezapomeň, být ve stresu
to je moderní
jednou snídaně
samozřejmě
zdraví je důležité
MYSLI s ovocem
jeden odvar z bylin
na léčbu pylové alergie
MILUJI JARO
POZOR!!!!!!!!
jestli nejsi alergik
a tak trochu neurotik
jsi dnes mimo mísu
jedna dávka zvyšujícího se spěchu
jednou hygiena
s tělem je moře práce
pořád něco chce......
POZOR!!!!!!!
nervozita stoupá
kdy mi to jede......
jedno oblečení
musíš vypadat luxusně
každý chce být král
všichni jsme bohatí
to je PRÍMA!!!!!
závist vymizela
jeden běh na dopravní prostředek
vypadám sice jako šlechtic
jsem však ekolog
a tak vozem nejezdím....
...no jistě - šlechetné...
jeden den v práci
PRACUJI
"dělám papíry"
jsou to nervy
jedna chvála za druhou
příjemní kolegové
no jo, zítra může být všechno jinak :-0!!!!
jeden bušot v hrudníku
JEDNOU PADLA
jo dobrý
tak dneska to mám za sebou
jedno pivo nebo dvě nebo.......
no né, to je jen .....
takovej relax po práci
já to jako mám pod kontrolou
jeden spánek........
možná si dneska vezmu
ŇÁKEJ PRÁŠEK
a takhle zhruba 28 105 krát
záleží na tom kolika se dožijete
DÍKY, PANE BOŽE
vypadá to vážně smysluplně
díky, že jsi mě sem poslal
JASNĚ, takže
co si zkusit přenastavit ten svůj
BUDÍK?!?!?!?!?!
Publikoval(a): Mochomůrka, 21.4.2013
Přečteno (51x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: qala, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 13:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti