Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Noc

Noc

Zhasla svíce,zhasla světla.
Propustila jasu temna.
Místnost plna smutných přání.
Plnila se vzdechem spaní.
Oknem luna prosvítala.
Mrtvé kol již uvítala.
Noc zvaná tak nářkem snů.
Obelstila čirost dnů.
Publikoval(a): ReaIssa, 16.4.2013
Přečteno (65x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 20:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti