Sen
Sen
Anotace: Básnička je z mé soukromé sbírky Smrtihlav.Jedna z těch,kde jsem nenechala naději padnout okamžikem na dno.
Sladká luno,noci tklivá.
Mne o tvém jasu,jen se snívá.
Tys královnou mnoha nocí.
Tys nadějí ku pomoci.
Kropila jsi všade záře.
Já hledala tě stále marně.
Tys písní temných vánků mdlob.
Tys všade matka dětí bez podob.
Sladká jsi a stinná záště.
Před tebou jen noci pláště.
Poklekávám před tvou mocí.
Já tvůj sluha navždy vroucí.
Sladká luno,nocí tklivá.
Tys ten sen,co vždy jen bývá.
Publikoval(a):
ReaIssa, 15.4.2013